Hai hai  Assalamualaikum w.b.t 


Salam Maal Hijrah 1440H para pembaca blog yang sendu ni. Semoga anda semua dan saya memasang niat dan azam baru untuk tahun baru ni. Semoga Allah mempermudahkan apa jua yang anda semua hajati. 

Minggu lepas, acik bertanya pada Ibu Nayla, nak jumpsuit ka, nak sleepsuit ka romper? Katanya ada kiosk baju baby baru bukak. Seronok dan geram hatinya berbelanja untuk Nayla. Ibu Nayla on sahaja. :)

Seminggu menunggu akhirnya hadiahnya sampai di rumah petang isnin yang tenang. Ibu excited la kan. Comel kot packaging dia. Thanks acik Sofie. Nanti gambar Nayla pakai baju tu Ibu share kat Instagram k. Sesi unboxing dia memang excited sampai ayah pun hairan. Haha



O M G soooo cute~~ Bukan nak tipu k. Serius cute sangat. Rasa tasabar nak suruh Nayla try it now. Tapi kena basuh dulu. Bila fikir basuh, tengok weather yang sekejap suram, sekejap cerah. Hadeh~ tak apa la. Esok lusa laa. Haha



Acik terima kasih bebanyak acik. Thanks. Xie xie. Haa, korang mesti tertanya mana nak dapat jumpsuit comel ni kan? Kain dia sangat selesa dan lembut. Sangat sesuai untuk kulit baby yang masih halus tu. Acik Sofie belikan dari Gugu Malaysia. Halah~ kat mana?

Gugu Malaysia adalah satu butik baju untuk para bayi kita. Paling best dorang ni ada newborn set untuk ibu-ibu moden yang penat nak keluar cari barang bakal baby anda, anda dah tak perlu risau. Hanya layari www.gugu.com.my atau terjah Instagram mereka di @gugumalaysia. Jangan risau kerana Gugu Malaysia adalah dari Malaysian and Malaysian. Heee~ harga mampu milik tho'. Kalau sesiapa yang dok sekitar Shah Alam tu lagi senang, p ja cari kiosk dorang Gugu Malaysia ni di Aeon Shah Alam. Happy shopping~






8 Ulasan

  1. kalau dah pakai kat baby mesti lagi shantik :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la yang tak sabar nak basuh kasi baby pakai cepat.. Haha

      Padam
  2. Balasan
    1. Acik dia yang baik hati kasi. Ibu terima saja.. ^^

      Padam
  3. Comelnyaa.. baju budak kecil ni semua comel-comel belaka. Memang geram tengoklah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?? Kalau Aien bekerja memang sakan la beli... haha

      Padam
  4. Alhamdulillah.. rezeki baby.. lawa baju nya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sangat lawa kak~ sy jenis kain dia. tak panas. sesuai untuk baby zaman moden ni. haha

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.