DRAMA REVIEW: A LOVE SO BEAUTIFUL

Rabu, Ogos 08, 2018


Chinese Drama: A Love is So Beautiful | Hai hai, Assalamualaikum w.b.t

Di saat hati bahagia lepas layan drama ni, Aien pun merajinkan diri menulis review yang tak seberapa ni. 

Chinese drama yang bertajuk "A Love So Beautiful" ini mencuri hati Aien untuk sentiasa imbau kembali detik manis bercinta. Eeeeccchhhheeewaaah~ 

Detik romantis yang sentiasa menjadi kenangan terindah dalam diari. 

Okay, drama ni berdurasi selama 45 minit untuk setiap 24 episode ini amat la sweet dan manis untuk anda tonton di kala anda nak rasa feel young balik. Hee~ 

Mengisahkan tentang Chen Xiao Xi  yang mencintai Jiang Tian dari sekolah menengah lagi. Apa yang membuatkan cerita ni best lagi ada twist dramanya. Ha, padia? 

 Sebenarnya Jiang Tian lebih mencintai Chen Xiao Xi mencintai dirinya. Haa, agak² romantis tak? Dia je tak sedar betapa sang jejaka itu sering menjaga dirinya tatkala dirinya dalam masalah. Yeeheee~ sweet gitu. Buatkan diri rasa nak ulang balik je tinguk. Sudah la pelakon dia dua² comel. Perbezaan ketinggian antara mereka berdua yang sangat ketara juga memberi kesan jugak pada drama ni. 

Pasai apa? Sebab comel laa. Pahtu, mula la berangan. Haha 

Sang suami pun tinggi jugak dari Aien sampaikan teman sepejabat suami ngusik dia kawen dengan budak tak cukup umur. Bwahaha~ 

Nasib badan la jadi si minion ni. Asyik kena usik je. Nak buat kabinet tinggi² pun tak boleh sebab tiada tangga nak panjat. Haha 
Sudahnya dia juga jadi mangsa. 

K la.. Melalut pulak cita pasal Aien. U olls jangan tinguk tau kalau rasa diri tu nak kembali mengenang zaman cintan cintun dengan suami ke, nak berangan romantis ka, boleh la cuci mata sat~ 


Ni masa dorang sekolah. Nampak jauh beza kan susuk tubuh dorang dia. Sorang galah, sorang minion. <3


Ni final episode. Masing-masing dah bekerja dengan kerja impian masing-masing. Gonna miss them both. 

Oh ya~ awak-awak semua boleh menonton drama ni di A LOVE SO BEAUTIFUL ni~

SELAMAT MENONTON YA










3 ulasan

  1. Huhu bestttt kannn... sweet je tengok diorang berlakon...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasal. Dok ulang-ulang ke drama ni. Certain part la of course. <3

      Padam
  2. Nampak menarik cerita ni. Okay Fatina laju laju nak cari and tengok juga :D

    Fatina Mudz

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.