YES!

Isnin, Disember 23, 2019


YES! | Hi~ Assalamualaikum

Year end sales? Anyone? Hi, Hai, Ni Hao, Alhamdulillah, make a comeback after hiding behind the wall for awhile. Tick! 

The light was open, so I found a new hope perhaps, we'll see if it's working or not. 

For now, let's us celebrate almost krismas! Yeay! But, jangan salah faham la kan, dahulunya Favorite season Aien is always winter and krismas cause from krismas it's holiday begin until new year. Yeay! And kalau di tanah Miri sana, bila bekerja di shopping mall perayaan paling meriah is CNY and Krismas. Ehe~

Raya tu bukannya tak meriah, cuma raya tu insaf sikit. Kalau dibandingkan promotion barangan di Shopping Mall pun masa yang paling kaw kaw markdown harga masa CNY dan krismas. Ya, itu dari pemerhatian Aien la kan. Krismas tu sebab dah hujung tahun  jadi harga promosi jadi lagi meriah dengan jualan hujung tahun.

Haa, apa lagi. Mula la pecah tabung. Aien saving tahun ni dan banyak burn lepas balik dari Miri beberapa bulan yang lepas. So, krik krik je la hujung tahun ni. Dok rumah, buat cleaning untuk hadap tahun baru. Susun atur semua life yang misery ni. Dengan dua ketul yang semakin membesar. Macamana nak manage emosi agar diri dan anak-anak serta seluruh isinya terurus. Well, it's easy pitsy ya..

Welcome back dear myself. Pray for those bugs didn't came back from hell. And boleh la susun balik life untuk blog ni. Nice to meet you all.

Itu je khabar nya. Harap semua baik-baik aja nih.

Till next entry. Jaa Nee!

3 ulasan

  1. "Pray for those bugs didn't came back from hell".. aamiin. haha sabau kak aeinn. nice to meet (read) your blog too hehehe

    BalasPadam
  2. Keh.. keh.. YES ini memang bahaya..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.