Giveaway Raya bersama Shida Radzuan Blog

Khamis, Mac 25, 2021


 Assalamualaikum semuanya! 

Alhamdulillah panjang umur boleh bercerita lagi di sini. Dengan kesempatan ini Aien nak la join giveaway dari rakan blogger Shida Radzuan ni. 

Sambil tu, Shida Radzuan suruh share feeling nak menyambut Ramadhan dan Hari raya yang bakal menjelma ... 

Pada mulanya Aien tak mau join pasal sebak di dada nak bercerita pasal benda ni. Adooo, lagi2 feeling ibu hamil ni, sensitif dia lain maciam geng! Payah la nak cakap. Nak kata I olls tak kisah pun tak balik  tapi sebab dah dua tahun beraya di sebelah suami, mahu juga I olls berkumpul dengan adik beradik sendiri pulak kan. 

Menyambut Ramadhan juga, impian semua orang nak pulang ke pangkuan keluarga. Bersahur dan berbuka bersama-sama mereka. Walaupun dah kawen sekalipun mesti ada niat begitu dalam hati. Mahu ya mahu, tapi apakan nasib cuma mampu niat saja dalam hati. 

Jadi ceritanya feeling Aien untuk Ramadhan serta Syawal kali ini adalah semoga adik beradik ku baik-baik saja kerna untuk kali ini juga kami tak dapat kumpul lagi. Jahat-jahat adik bradik pun, mereka tetap saudara kita. Sedarah sedaging. 

Tak apa la kali ni, beraya serta puasa lagi bersama keluarga sebelah sini.  dengan syarat I olls nak beli baju raya. Ah! tak peduli, meriah tak meriah. Janji gambar raya ada. 😂😂 

Untuk Ramadhan pulak mengharap dapat puasa penuh. Masa Nayla, sempat sehari puasa dua tiga hari lepas tu sibuk renyah nak keluar. Alhamdulillah masa Najmi settle satu bulan Ramadhan. Doakan Aien yaaa. 

Haa, jom la join giveaway by Shida Radzuan ni  dengar cerita dapat sampul raya la buat sesiapa yang join. Heee 

giveaway berlangsung sehingga 9 April 2021 tau!

jom jom jom.. klik saja banner di atas tu untuk join. Salam perkenalan dan moga ada rezeki buat semua. :)

Oh ya, Aien nak tag alienoren dan Wa

27 ulasan

  1. Terima kasih Aien sudi join GA Shida ya :)

    Mudah-mudahan tahun 2021 ini dapat kita menyambut ramadhan dan syawal dgn meriah walaubagaimana sekali pun cara kita menyambutnya ya :)

    Bab kesedihan mmg semua org ada, nak cerita dgn x nak cerita saja kan. shida doakan yang baik2 sahaja untuk Aien, ok? haaaa senyumm sikit :)

    All The best <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan. Senyum sokmo laa. kang muka baby muncung je. Haha

      Padam
  2. All the best Aien.. selamat bersegmen..

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    BalasPadam
  4. Good Luck KAK AIENIENKA, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  5. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  6. Semoga ramadhan kali ni kita dapat menghayati ramadhan dengan sebaiknya.

    Semoga ada rezeki menang GA Shida. Aaminn

    BalasPadam
  7. Selamat berjaya..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    BalasPadam
  8. Senarai Pemenang dah keluar ya :)
    Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

    BalasPadam
  9. Want to improve your unique lifestyle? All you want to prepare is just a set of slate food plates. This high-quality slate food plate with a special texture is totally hand-polished and every detail is well-made, therefore, each plate is unique and can bring beautiful quality to your life. The bottom of the plate is equipped with anti-skid foot pads that are heat insulation, anti-scald so that you can protect your desktop. It is suitable for family dining tables, high-end restaurants, izakayas, and can place exquisite snacks, desserts, sushi, and seafood. The slate food plate can definitely show the beauty of your delicately cooked cuisine.

    Customized side gusset Liquid bag


    wholesale slate food plates


    Couple ornaments supplier

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤