Lama tak jengah blog, Disember sudah??

Khamis, Disember 03, 2020

 



Hello, how you doing there? I just so lazy and so so so so ... 

Demi tak menghilangkan rutin bulanan untuk update segala apa yang berlaku dan apa jua yang dihadapi bulan lalu, moh ler kita jengah sebentar. 

November, urm.. Apa jer ye berlaku. Haaa PKPB dalam tiga minggu untuk JB. Haha Covid masih juga tak susut. Malas la nak cerita panjang. Panjang ceritanya hati ni nak betul la balik Sarawak jumpa parents. Balik rumah parents. Lagi-lagi la Disember ni memang terkenal dengan bulan holiday. Haiya,, I miss home so much. 

Itu la kata kunci. Homesick. Walau bagaimanapun harus dikuatkan jiwa raga bakul tembaga untuk keep smiling depan bebudak. Dorang apa tau, dapat keluar je dah happy. 

Malas juga la nak harapkan apa-apa di bulan terakhir ni sebab semuanya masih sama je, cuma stay safe stay healthy la pada semua yaaa. 

happy holiday yoo

22 ulasan

  1. sama lah kita, selangor dah sebulan lebih PKP, ni pun ada ura-ura nak extend lagi. hmmmm

    BalasPadam
  2. singgah sini.. miss parents dan home jugak, walau stay 1 negeri tp tak lepas dgn polis. huhu

    BalasPadam
  3. hahahaha kena ada mood utk terjah blog kan ! paham paham

    BalasPadam
  4. semoga 2021 lebih sihat semuanya

    BalasPadam
  5. semoga covid ini cepat berlalu.. AMin.. selamat kembali hehe

    BalasPadam
  6. Sepanjang bulan nov.. PKPB.. berhuhuhu sajalah kita..

    BalasPadam
  7. sedar tak sedar dah nak habis tahun 2020. semoga tahun depan berjaya jumpa vaksin covid dan kita boleh kembali hidup normal. happy holiday aien :)

    BalasPadam
  8. biasalah tu aien, kalau mood malas tu datang memang tak boleh bawa bincang..hahaha
    stay safe stay healthy :) ♕Tiara Sapphire♕

    BalasPadam
  9. me too... rindu mak ayah di kampung..

    BalasPadam
  10. yeayy finally dapat balik kg..sukaaa

    BalasPadam
  11. Haa dah boleh balik tu Aien hehehe.. jaga diri yaa...

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. kan... hope 2021 be the better year. tp struggle jugak lepas pandemik..

      Padam
  13. hai,jemput join GA saya..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    BalasPadam
  14. boleh dah tu balik kampung.. stay safe ya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh balik tp risau dengan kids kena swab test.. kesian pulak dorang..

      Padam
  15. stay safe fysa...haa panggil fysa lah..special kan kan..tibahhhh 😝

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh saja bah kalo kau. 😝 Aok xda ke cney juak. diam bagus2 jak rah skudai tok..

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤