Jimmy Scarves Year End Sale bermula!

Selasa, Disember 22, 2020

 




Tu dia, yang paling dinanti-nantikan oleh pencinta Jimmy Scarves ni telahpun bermula sejak 21 December 2020 dan akan berakhir pada 5 Januari 2021 ..

Apa lagi gais, jom la support duit tepi Aien ni. Hehe Ade pulak macam tu. Paksa orang beli. Kah! 

Okay tak ada la, gurau je. U olls yang selama ni berminat nak dapatkan Jimmy Scarves tapi rasa macam nanti la dulu, Aien cadangkan masa ni uolls nak grab offer yang jatuh sampai 80% diskaun tau!



Rugi sangat kalau tak grab masa ni. Sebab Jimmy Scarves memang susah la buat offer I tell you. Haha Nak beli pun fikir sejuta kali la bla tengok koleksi lawa-lawa keluar ni . 

 U olls kalo berminat boleh lihat di: 

Instagram: Jimmyscarves_skudai 

atau boleh scan QR code ni:

Haaa sikit punya baik laa. Haha 

Atau page di FB: jimmyscarves_skudai

atau Tekan sini jur untuk lebih details catalog 














Ni baru tau. Boleh la cuci mata di katalog dengan tekan link atas tadi. 

Selamat bershopping! 





5 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.