Shawls Giveaway by Lollipop Manis

Sabtu, Januari 09, 2016



Miss Lolipop Manis ni buat giveaway shawl. Start hari ni sampai 16 Jan 2016. 

Hehehe Ngengeh nak join sedangkan dia kata untuk siapa yang rajin lepak blog dia. 

Saja nak join. Kot2 la rezeki dapat, who know? 
sambil tambah geng dengan dia lagi. hehe

Makanya, 

>>SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN<<

ramai-ramai lagi best. Kan? 

-GOod Luck-

15 ulasan

  1. semoga menjadi pemenang :3

    BalasPadam
  2. moga berjaya..hihihihi..ecah dari giveaway yg sama :D apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

    BalasPadam
  3. Hahaha.Terima kasih join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

    BalasPadam
  4. Terima kasih join. Saya dah update nama peserta, bolehlah blogwalking nanti. Hehehe. Anyway, Goodluck tau. :D

    BalasPadam
  5. salam perkenalan...
    saya baru FOLLOW awak...saya pun join giveaway yg sama...
    good luck tau...
    jemput FOLLOW Blog saya juga (^_^)

    BalasPadam
  6. hai ...
    blogwalking dr GA yg sama

    gudluck!

    habis dh klik2 kat sini ..hihi :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

    BalasPadam
  7. semoga berjaya
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/shawls-giveaway-by-lollipop-manis.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.