NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Khamis, Januari 07, 2016



Happy birthday to you

Saeng il chukka hamnida

Senah Helwah dear Izyan~

Selamat Ulang tahun.. 

haaa...  semua bahasa yang beta tahu beta wishkan. hehe jangan marah. 

Semoga dapat apa yang dimahukan, semoga sentiasa dalam rahmat Allah dan redhaNya, semoga dapat jadi anak yang solehah buat ibu/omma/bonda/mak/mama/umi/ma/obaa-san dan ayah/bapa/appa/apak/otoo-san Yan. 
Semoga juga Yan menjadi insan yang berguna pada diri, keluarga, kawan2, masyarakat dan agama. 

Amiin~ 

Apa lagi?

Semoga dapat jumpa Yan di realtiti. haha

k. Dah habis wish.

Dear fren, jom join rame2. meriahkan giveaway adik ni..

-SELAMAT MENCUBA-
_GOODLUCK_

15 ulasan

  1. Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    BalasPadam
  2. Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    BalasPadam
  3. Singgah sat..
    Good Luck tau :)

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yang sama.. semoga nasib menyebelahi anda ammiin =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ceh... in syaa Allah.. good luck to you too.. :D

      Padam
  5. hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thnx for drop by.. all the best utk awak jugak.. :D

      Padam
  6. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    BalasPadam
  7. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.