waaaahhhhhh~ 

dah 99.. omoh~ excited lepas tengok Moorim School, bukak blog tengok dah 99? omoh~ makin excited sampat tak tahu nak update entry mana dulu. 




Allah~ alhamdulillah. Manusia yang bertuah lagi comel itu adalah...

*drum roll*

Taraaaa~ 

tahniah buat blogger comey Kim Chaa yang baru nak follow back beta...


Rezeki dia. hahaha

Memang sayang nau dengan Kim Chaa ni sampai terjerit pulak kat shoutbox dia. 

ehm ehm ehm.. 

awak, jangan lupa pm beta tau.. 

Kalau tak pm, terasa beta nanti. 

Orang nak grant pun tak sudi ke?

Mian kim chaa ~ah.. Beta curik pic u kan G+..


hehehehe jangan marah...

10 Ulasan

  1. Balasan
    1. aie pun dah follow dia, tapi dia baru nak follow back. rezeki dia..

      Padam
  2. erm...rezeki dia...
    tahniah untuk dia..

    BalasPadam
  3. tahniah! tak tengok lagi Moorim School, ingat nak follow lepas dah habis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ah~ menunggu next episode such a pain. tp tak leh nak tggu.. :D hong bin ah~

      Padam
  4. Hoho .. menari kebahagian ^^ .. ingatkan dah follow blog nih, tp bila check td rupernya xfollow lg.. huhu .. perasan yg tak follow lg pun sbb nampak blog sy dlm bloglist awk.. ngeeee

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.