Menanti 99?

Rabu, Januari 13, 2016

Waiting...
counting.....
watching.....






Alhamdulillah, thnx for all fellows, members and followers yang sudi follow blog yang hanya la picisan ni.. T.T

Eceh~ malaih nak drama. Actually nak madah, eh.... apa tershahol pulak ni..

Just nak cakap.. I'm waiting for my lucky followers yang will tick button follow di sidebar sebelah ni. 

Hurm, why? Because I'll want to grant her/him my precious thing to her/him. *clap2*

Perancangan memula masa nak jadi followers seeker tu, konon nak start dari no 8,88, no seterusnya. But, follower menderu masuk and beta just mampu ucapakan terima kasih, arigato, xie xie, syukran, thanks, kamsahamnida la kat korang semua. 


Nak grant korang satu-satu sorang-sorang present hanya mampu doakan dalam diam. In syaa Allah, moga kita diizinkan Allah untuk terus berkawan dan sampai berjumpa. Itu pun kalo korang sudi nak jumpa beta nih.. *shy*

Makanya, marilah sama-sama kita menunggu siapa gerangan yang bakal beta grant the wish. Eceh~ 

Beta pun berdebar tengok bilangan follower tu dari tadi je masih 98. 

Macam adik kita Idiey ni, dia buat segmen dan giveaway kan, sempena dia dah dapat gain follower lebih dari 100. 

Blogger sporting macam jiran sebelah rumah beta tu, yang buat segmen #dearsofie hanya untuk follower dia. And the best part is, she granted her ALL contestant. Mean, dia bagi semua wei. phew~ 


Beta, urm... 

Nak buat, belom ada rezeki lagi. 

Tengah sibuk nak prepare balik tanah Parameswara next week, daftar kolej, prepare surat praktikal, s prepare mental dan fizikal nak balik kolej. bunyi macam banyak je padahal, dalam sehari dah siap nye pun. :p

Azam baru kan. Semester baru target masih sama, deanlist In syaa Allah. Tapi nervous dengan result sem lepas belum dapat lagi. T.T

Fuh~ sabar nur.. 

Mood nak blogwalking pun dah kurang, urgh~ maaf la beta singgah siapa yang drop by sini je. Kalo terlebih rajin beta singgah mana yang ada entry baru. Terlebih dulu nak say sorry la kat korang yek. 



And again.. thanks for visiting 




14 ulasan

  1. woot..result xkuar lg? nerbes2 nih....

    BalasPadam
  2. kalau ada rezeki buatlah GA tu :) teringin nak buat GA jugak tapi tengoklah bila mengizinkan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. In syaa Allah.. nanti jangan segan2 join. hehehe

      Padam
  3. kitalah member yg ke 98 tu...hhehehehehe

    jemput singgah Blog kita ye

    BalasPadam
  4. Hehe, aah la. sapelah yg bertuah jadi no 99 tu.. Duk perhati je ni.. huhu ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? berdebar tunggu nak grant dia ni.. :)

      Padam
  5. Tahmiah moga makin brrmbh followers adik

    BalasPadam
  6. Didoakan semoga Aienienka Peter a.k.a Ai Ren success selalu & dipermudahkan segala urusan..
    Sis pun berhasrat utk buat segment / giveaway tapi masih belum berkesempatan.. :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.