Salam Lebaran 1442H

Ahad, Mei 16, 2021

 


Yosh, Syawal ke-empat baru nak update blog. 😂 Bersawang bhai blog ni.  Bulan May ni pun tak ada greeting "Hello May" because PKP 3.0 is around and it's so boring. 

walaupun ianya tidak memberi kesan pada seorang suri rumah yang memang sedia terperuk ni,  tapi yaaaahh! It's boring and lame. 


Salam lebaran dari kejauhan. Buat ayah dan bonda nun jauh di sana. Adik beradik merata tempat. Ampun maaf dipinta. 😢 


Sesuci lebaran tak dapat bersama. Dek covide melanda. Mengharapkan kerajaan terus la umum PKP sampai hujung tahun. Jangan kan pulak tahun depan ada lagi PKP ni. Asal raya ja, PKP. Asal PKP je orang kita kena. Eh.  

Dah, pepagi aku nak membebel dah kenapa. 😆 Malas nak fikir, baik buat sarapan untuk bebudak. Adios!

12 ulasan

  1. Selamat hari raya. Maaf zahir batin.

    BalasPadam
  2. Selamat Hariraya Maaf Zahir Batin Dari Mama Sekeluarga

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya Aien. Maaf jika ada salah dan silap. Raikan raya dengan cara kita di musim pkp ni :)

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri Aien..

    BalasPadam
  6. selamat hari raya! ehhh walau da berbelas hari hahaha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤