APRIL 2021 BLOG PERFORMANCE

Jumaat, Mei 07, 2021

 


Gitu la diaa, kejap timbul kejap tenggelam. Mana lo pergi pun indak tahu ni. Kelmarin bukak email , naik notification pasal blog performance. So far so good jugak la. Lebih kurang dengan entry bulan Mac lalu. 


 Baca sini :: Mac 2021 Blog Performance



Searcg type yanh dicari oleh para readers melalui klik umum boleh dilihat di gambar. Siapa kata blog tak diminati ramai. Jumpa aje content yang evergreen yang tak lapuk dek zaman, in shaa Allah blog boleh maju ke hadapan. 


Kebanyakan para pembaca semestinya datang dari Malaysia. Ingin tahu tentang pengalaman lepas orang lain. Jika tiada facebook pun kadang orang rajin bercerita. Tapi banyak sangat yang sangat yang rajin komen sana. 😂 Sini orang baca ja. Nak komen ye komen.  Kakak tak marah pun. 


Dari segala soalan yang orang jumpa blog ni, Buku pink sangat la evergreen betul la sebab musim kobid ni segala sistem dah berubah.  Doakan sis rajin nak bercerita tentang pengalaman mengandung dan sebagainya. Walaupun pengalaman orang lain-lain. Sronok aje baca buat tambah pengalaman. 



Lebih kurang dari Mac lepas. Tak banyak. Masih tak lepas quota Adsense, blog ni tetap sendu perjalanannya. Macamana la nak jana pendapatan dengan blog ni kan. Haha Well, sebab Iolls suka menulis. tapi otak tak kreatif gitu laa dia. 


Masih berkisar pengalaman mengandung dan seangkatan dengannya. Bila macam ni, rasa macam nak berubah content personal ke benda lain pulak. Tapi, masih mencari niche lagi. Takut tak boleh komit je. Sia  readers nanti. Nak cari me time memang susah masa anak-anak tengah membesar dengan jayanya. Doakan yaaa. 

Untuk mei, tak tahu la perjalanan macamana lagi bila dah kena PKP ni. Apa nak buat time raya kena PKP pulak. Nasib la labu.. 

18 ulasan

  1. akak ambil masa 10 tahun, trafik 700ribu baru lulus adsense...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuh,, lama gilossss tuuu. Moga boleh berjaya macam Akak. 😘😘

      Padam
  2. hahaaha sama laaa...
    kita punya pun ok la not bad gak :D

    BalasPadam
  3. wah tahniah sis! semoga terus rajin update blog! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kroooh krooohhh krooohhh going sleep first 😂😂

      Padam
  4. Macam mana nak check ni ye? Teringin nak check jugakk hehehe.
    Moga moga blog ni makin bertambah maju!

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk kat google analytic rasanya. Ntah dah tak ingat laa. 😂

      Padam
  5. Tahniah performance 👍 banyak kan org cari pasal pregnant time pkp ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul-betul... Musim org dok rumah. 😂😂

      Padam
  6. Takpe Aien.. Teruskan berkongsi.. Pasti sukses..

    BalasPadam
  7. Teruskan berkongsi.. ada dibagitau tak sbb apa tak lulus adsense?
    Apapun semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan ilham yg mencurah-curah..
    Salam ramadan ^^

    BalasPadam
  8. Tahniah Aien. Semoga lepas ni berhasil lulus adsense. Aaminn..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

© kisah aienienka.