THE OTHER ME..

Selasa, Januari 22, 2019


Hi~ Assalamualaikum

Having someone that you always love him everyday as much as the same when you two met such a blessed. Right?

Been two days without update anything. Currently try to sibukkan diri dengan makan memandangkan diri ni dah slowly nak makan. Okay, that's not the story. Based on the title, I would like to share with you guys, when you meet the other part of you. Yes, indeed the one and only that you searching for.

Yet, masa remaja dara, I used to asked myself, who would be my husband. Acaner hidup aku lepas dah kawen nanti? How suppose I change to supaya dia sentiasa ada dengan diri? Unfortunely jangan la hujani daku dengan soalan, do you couple with him? And the answer always not. We just friend that never met till 2015.

He the one make the move and I just follow the flow. How do I trusted him? Well, nak katakan dengan istikharah tu, jawapannya tiada melalui apa-apa, cumaan dimudahkan semuanya. Alhamdulillah itu satu tanda juga. So the journey was began. It's different path you know. Langsung tak sama masa kami tak pernah jumpa. Ada saja ceritanya. Bila dah jadi husband and wife... Haha ada cerita tapi terserlah la perangai masing-masing. Okay itu bukan the point.

The point of this story is, me wanna to tell you which about him, tht makes my heart, dup dap dup dap. Dengan adanya dia hidupku lebih meriah. Eceh~

1. He such a calmer than me. Tenang bak kata mertua ibarat arwah ayahnya. Tak sempat jumpa, but memang iras. Serupa, sebijik. Dari muka la kan. Perangai tu mertua mengiyakan. Tak pernah kata tak. Lagi-lagi kata berjalan. Dituruti aja. Dengan Aien pulak, dia rancang semua. haha I follow je. Al-maklum la sesama Libra. So, masing-masing lebih kurang. Beza dia laki, Aien perempuan. Tahu aja la perempuan guane. Gelabah namati. Dia, tenang ja. Cool gitu. Tapi, jangan disangka air yang tenang tiada buaya. Siap la kalau buat silap. haha

2. Apa lagi yek? 😂  Haa, caring in the dark. Ayat kau kamil~ Masa tunang, gigih buat suprise masa birthday. Dah kawen, hancur hati yang kudapat. Tapi, pandai la dia amek hati tebus balek. Perempuan, suka simpan dalam lubuk hati dia. Yet, masa ngandung dulu, adik beradik semua kata nampak nau laki den ni caring. hehe #sweettapisawit

Orang laki, siapa tak sayang bini ye dak? Kalau tak sayang tu, bek hantar balik umah mak bapak dia je.

Haa, dalam banyak-banyak ini je yang Aien mampu kasi. Banyak la. Takkan nak share semua. Akan kisahkan di lain hari.

Ceritanya di sini, I lap my husband. Gitu~ Saranghae gitu.. Walau apa-apa next eleven Feb is our second anniversary. Moga our wedding till jannah dengan penuh mawaddah dan sakinah. Ye?



Rindu pulak tengok gambar weds sendiri. Hehe

kbai~ 

7 ulasan

  1. Till Jannah ya. Hehe. Cantik warna baju wedding

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu je ada berkenan kt tempat sewa. tak ada warna impian weds. haha

      Padam
  2. Semoga jodohnya hingga ke syurga.. Aamiin..

    BalasPadam
  3. mesti tak sabar tunggu 11 February kan. Me too! Feb baby :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ofkosh gitu~ excited teruja semua hado.. Iye? Happy birthday too you.. ^^

      Padam
  4. Sweetnya.. sebenarnya Kita Dan pasangan mmg saying nelengkapi kan

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.