Kutip semua semangat

Khamis, September 22, 2022




10 hari gone.... 

Last entry pada 13 Sept 2022. Sibuk kemaskan beg untuk berkhemah pada Hari Malaysia lalu, sempat juga simpan draf untuk posting blog. Terlalu banyak yang bertangguh. Banyak sangat fikir sampai satu pun tak terkeluar dari akal. Brain dump is failed! 

Kutip semangat settlekan laundry dan anak meragam sebab food poisoning. Nadhira keep cirit birit dan muntah dan masih longlai. Makan nak, main pun nak. cuma Ibu jangan bangun. Pasti dia menangis. Kita melepek atas katil main telefon tak apa. Kita duduk depan TV tengok drama it's okay. Kejap2 dia datang cek, Ibu masih situ lagi tak? 

Tapi bila mood dia dah okay, mesti dia nak maim dengan Nayla dan Najmi. The probs is... both of them haiyakk... No adik No... Maka bertangisan lagi tu anak.. And it never ending for past few days ni. 


Well, bukan merungut, cuma bercerita thats why I tak posting apa-apa sebab fokus dengan mana yang utama dulu walaupun blog ini pun penting. Cuma, let it go dulu. Anak lagi penting. Pantau dia, risau tengok dia. Ke main masa camping dua kali dua mandi milo. Sampai group FCJ semua tahu anak Izwan mandi milo. Aiguu 

Cerita camping pun belom update, reels belom buat. Apatah lagi reviu treatment Dermalane pun belom draf. So many thing to do.. Makanya.. slow slow kita kutip semangat, cari balik ketawa untuk diri sendiri. 



Last but not least, dear myself.. dont lose yourself okah? 

4 ulasan

  1. be strong aien! jangan lupa jaga diri juga tau, get enough rest and sleep :)

    BalasPadam
  2. caiyok caiyok.....moga anak2 nya cepat sihat...and moga semuanya bertambah ok..in sya Allah..pelan2 key

    BalasPadam
  3. i pun macam hilang mood nak blogging lately ni sebab tak berapa sihat terus merundum mood nak buat kerja. take care ye aien, jaga kesihatan dan anak-anak :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤