SKIN CARE GIVEAWAY BY AIRAH SYAHIRAH

Sabtu, Jun 29, 2019


Hai hai Assalamualaikum~

Dah lama rasanya tak join give away kan? Sambil jalan-jalan tu, moh ler join yer... Hadiah pun menarik je ni. 

Siapa tak kenal Airah Syahirah ni rugi,, sebab banyak skincare tips yang dia share. Even dalam pantang pun tengok dia lawa je, tak macam orang lepas bersalin. Well,, pe lagi gais... 

Heee~ klik banner untuk join ye. Selamat mencuba. ^^

11 ulasan

  1. All the best awak. Datang dari GA yang sama. https://ikashoid.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    BalasPadam
  2. Good luck ya Aienienka :)

    Ruby datang dari GA yang sama

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan. Dari GA yg sama :D All the best!

    https://hamkarosli.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    BalasPadam
  4. Good Luck!
    Atul pun join GA ni

    BalasPadam
  5. sinngah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    BalasPadam
  6. Hai aien, ema singgah dari Giveaway yg sama. Kalau sudi jom join GA ema, tarikh tutup 25/8/2019 ematunz.blogspot.com/2019/08/giveaway-01.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.