Hi~ Assalamualaikum

Yeay! Mid of the year. Ish pejam celik je kan. Lagi 5 hari nak masuk Ramadhan. Bersedia dah ke kita? By the way, sebelum tu Selamat bercuti pada mereka yang bercuti dan Selamat hari pekerja buat semua warga bekerja. 

Well, ke mana saja cuti-cuti ni? Bawak family gateaway before Ramadhan? Atau dah shopping baju raya? Haa, buat warga Johor Bahru, boleh la singgah ke Festival Konvo UTM yang ke - 63 untuk cuci mata tengok baju raya yang dijual dengan harga yang berpatutan dan menikmati pelbagai makanan Thai yang tengah viral sekarang nih. 

Eh, terpromo pulak. Benda baik kena promo, supaya sama-sama dapat keistimewaannya. 

Itu je la nak kabo. Sekadar nak bagi status blog ni cantek sikit. Hehe 

Doa-doa la entry untuk May ni cantek sikit sebab positif vibes is coming back! hehe

Till we meet again! Jaa ne!

4 Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.