Hi~ Assalamualaikum

Haa, nampak macam ada je update since last wishes Nayla 10 month, kan? Actually kalau dah just wish je tu. Tak ada benda la nak diupdate dan kadang-kadang idea tak ada atau kadang-kadang busy yang teramat. 

Since jalan p melaka hari tu, Aien batuk-batuk teruk sampai peed in my pants (sorry my pregnancy) nak update blog tu terasa mim alif lam sin. Wishes untuk Nayla pun diauto-updatekan. Lelah bah kamek mala jak terkemeh-kemeh! T^T

Take care uolls, dengan haba yang menyengat bak hang, dengan udara tak berapa nak bersih. Fuh, cabaran untuk seorang ibu yang ada anak kecil dan mengandung. Memang jadi malasnya nak keluar rumah. 

19/3, pergi check up buat kali ketiga. Tanya dengan misi okay tak batuk-batuk ni, sebab tertarik rasanya dalam sana. Takut effecting baby kan. Dia kata okay je. Sabar je la tahan batuk-batuk ni. Nak amek ubat sebarang pun tak buleh. End up gitu je laa. Menahan dan terus menahan. 

Yang paling sebel sekali, buku den kat klinik ghaib misi buleh pergi tanya aku. Like what the heck? buku tu korang yang simpan kot. Sokmo gitu. Masa Nayla dulu pun pernah sekali. Punya kita berjam tunggu tak kena panggil, rupanya sebab dorang tak jumpa buku simpanan dorang tu. Geram tak geram? 

Alih-alih hari ni dia telefon kabo kat kita yang kita tak datang check up. O M G! Just because you found my book kat box buku orang tak datang, and you nak blame I laa? Pissed off betul la. nasib dia telefon laki Aien sebab handphone masa tu tengah cas, so kita tak dengar la. haha 

next month kalau tak ada memang laa.. Kena buat aduan ni. haha

Dah la. Malas nak bebel. Batuk-batuk Aien dibuatnya. 

Itu je nak bebel malam ni. Esok lusa kita buat entry p bawak Nayla mandi pantai buat kali pertama. So cute la diaaa. haha

Tunggu ye... 


2 Ulasan

  1. you too take care.. make sure minom air masak banyak2 k. avoid dulu la aktiviti luar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kurang dah main luar. nak bernapas pun rasa sesak je. ^^

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.