Hi~ Assalamualaikum

Pejam celik je kan. Alhamdulillah Nayla telah berjaya hidup dengan girang dan tawa selama 10 bulan. Ibu pun rasa pejam celik je kakak dah nak pandai jalan. Ibu rindu sungguh masa kakak kecik lagi, tido je kerja. haha 

Itu lah dia mak-mak be like yer kawan-kawan. Anak kecik, mengharap bila anak aku nak besa. Bila dah besar rindu. 

Moga jadi kakak yang solehah, dengar kata, rajin dan berakhlak baik. 


9 Ulasan

  1. Alhamdulilah. Masa ni masih seronok dibuat kawan, kan dh besar n start sekolah nanti pasti fikir, jgn lah cepat sgt mbesar anak 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? sekarang ni pun rasa cepat na dia besa. rindu masa dia baby. ^^

      Padam
  2. Dah 10 bulan dah ya. Semoga Nayla jd anak dan kakak yg baik :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Adwa Insyirah pula baru nak masuk 5 bulan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waa, geng Insyirah jugak ni. ^^ selang 5 bulan ye kita. ^^

      Padam
  4. Mama pula Rasa sebak sekejap je Diorg membesar kqn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu la kan. Nanti dah masuk sekolah, lagi rindu bila dorg pun sibuk dengan kengkawan. ^^

      Padam
  5. owh semoga besar sihat dan solehah ya baby =D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.