Step 2: Manage important thing! | Hi~ Assalamualaikum 

It's been a long time since last entry kan? Selamat tahun baru semua. Macamana tahun baru korang? harap semua baik-baik saja seperti yang dirancangkan. Jika tidak, anggap saja ia dugan dari Allah untuk hamba yang disayangiNya. Ujian kan, datang Allah rindu kita? 


Amboi, Aien ni... berceramah tahun baru yer.. Well, excited akhirnya punya waktu untuk tulis entry ni. Since the title make me more excited and nervous in the same time, so.. jom kita sambung, 


Wow.. lagi sebulan pejam celik untuk my big day.. ehem~ 

Lepas ikut kursus pra perkahwinan pada 27 & 28 Disember tahun lalu, Aien proceed dengan dokumen. Bila dokumen dah selesai, boleh saja settlekan benda lain. 

Demi tahun baru yang semakin tinggi harga barang, Aien decide untuk semua Do It Yourself thing. Dari hantaran, ke pelamin, ke rewang nya semua sendiri. Alhamdulillah thanks for parents and adik beradik yang faham even kami tak dapat berkumpul sama. 

Bila sorang di sana, sorang di sini, semua rasa macam... serabutnya. Tapi, alhamdulillah dipermudahkan segala urusan. Harap semuanya mudah sehingga majlis nanti. Lagi sebulan, Oh My Allah~ hahaha

Masih banyak jugak nak kena fikir ni, memandangkan Aien susah sangat nak bergerak sendiri. Semua nak kena tunggu driver. Semua orang busy.. Adeh~ tu satu hal jugak.. Tu je nak bebel pada 11.1.17 ni.. 

Start counting.. 

till the day.. 


Kalau ada kawan-kawan blogger yang dekat Miri, pm la sis kalau nak datang yer.. In syaa Allah.. sis layan. 

Till next step, Jaa Nee!

3 Ulasan

  1. Tahniah Aienie, smoga dapat menempuhi hidup sbgai suami isteri dunia akhirat <3.

    BalasPadam
  2. tahniah Aien, semoga dipermudahkan segala urusan pembinaan masjid. Semoga tabah menghadapi cabaran dalam kehidupan alam rumahtangga 😄

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.