11 days more~

Selasa, Disember 20, 2016

howdy fellow~ 

Alhamdulillah, dah empat hari aien menetap di rumah sejak hari tu selamat mendarat di bumi sendiri. 

Apa buat sepanjang cuti ni? 

Biasa. Tolong umi saia, lepas tu... 

get ready for next year planning. In syaa Allah panjang umur, ada jodoh ada majlis. haha

fine. Aien tak ada idea nak story apa. Kisahnya cuma nak khabarkan telah menjejakkan kaki di rumah terchenta dan menghitung sisa 2016 dengan penuh debaran kerana 2017 bakal menjelang dengan pelbagai rancangan. 

In syaa Allah, kita merancang, dan sebaik-baik perancang adalah ALLAH SWT. 

Get ready dear myself to new world.. 

new experience. the new me.. hehe 

kbai. Aien serius tak ada idea. hehe

9 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

gallery @aienienka

© kisah aienienka.