Photo Studio dengan The Empire Studio

Selasa, April 09, 2024

 


Salam 29 Ramadan, di hujung-hujung ramadan pasti ramai dah berkumpul ramai seisi keluarga bersama adik beradik yang jauh di rantauan. Masa ni la peluang kita nak abadikan gambar keluarga bersama-sama. Buat pertama kalinya kami sekeluarga ada rezeki buat photo studio untuk tahun ni. 

.

Perempuan dengan kenangan memang susah hendak dipisahkan, itu la dia momento dia bercerita di sebalik gambar. Untuk tahun ni kami berpeluang photoshoot studio bersama dengan The Empire Studio yang bertempat di Damansara Alif, Johor Bahru. 

.

Pakej The Empire Studio 2024 

Untuk beberapa tahun sebelum ini, The Empire Studio akan menyediakan 4 studio yang berbeza iaitu Studio A, Studio B, Studio C dan Studio D. Korang boleh pilih based untuk your minat la..  Macam I memang suka sangat dengan studio D. apa warna baju pun naik serinya. 
.


Pakej 1: RM150 

Pilih 1 studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email

Pakej 2: RM200 

Pilih 1 studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email • frame 12R 

Pakej 3: RM250 

Pilih mana-mana studio • shoot 15 minit • terima edited gambar melalui email • canvas 20*30 


Menarik kan? For me berbaloi sangat dengan pakej yang ada sesuai dengan kepakaran team The Empire Studio ni. Pada mulanya I risau kot anak bosan ke ape kan. But, no worries, my kids happy je dapat bergambar dapat saranghae comel-comel dari jurugambar studio. 
.

Oh ya, korang ada tambahan jika nak ambil studio lain? Boleh... 

Harga tambahan bagi setiap yang berikut:

Setiap satu studio - RM50 
Instant 4R photo - RM3 
Frame 12R - RM100
Frame 16R - RM200 
Canvas 20*30 - RM150 
Postage - RM20 

 

The Empire Studio 

📍 53-02, Jalan Aliff 4, Damansara Alif, Johor Bahru Johor


Jom la buat tempahan photo studio korang dengan team The Empire Studio ni. 





Our raya 2024 potret family


Berdasarkan 4 pilihan studio untuk semua warna naik aje. Pandai fotografer dia memainkan peranan eh. Memang beza ehh feeling outdoor dan indoor fotograph ni. 


STUDIO A 





STUDIO B




STUDIO C 




STUDIO D 




SELAMAT HARI RAYA SEMUA!! Jangan lupa book slot anda sekarang dengan The Empire Studio.. Maaf zahir dan batin reader aienienka.com

1 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤