Prestasi Blog Jun 2022

Sabtu, Julai 09, 2022

 


Minggu kedua baru ada kesempatan nak submit buku laporan ni. Hihihi Bulan lepas ada benda baru jadi tarikan orang ke mari. I'm is happy . wlaupun tak pasti la iyanya membantu ataupun tak, namun tetap juga dengan harapan moga ia membantu budak-budak or adik-adik yang baru lepasan SPM tu kan? 
Kalau ditengokkan dari sini, macam sama ja dengan bulan lalu. Ntah, tiada juga perasan agaknya. Janji update selalu. Heee~Tak sangka Program Perantis Iskandar duduk di carian pertama dengan keyword tu. Warganegara Malaysia boleh cuba ikut program ni sebab Aien tengok memang berbaloi dan menarik. 


Pertama kali beli barang kat tiktok pun orang cari. Haha sekarang ni bersepah dah tiktoker jdi seller di TT tu. Rajin buat unboxing VTT adalah la tiktok shop approach. 

Nurjannah Eco Resort latetly jadi viral pasal FB Viral Johor post ritu. Memang best tempat dia untuk camp dan juga sekadar piknik pun best. Masa pergi dan lihat sekeliling dan snap a photo around it, Aien rasa buat garden wedding pun best. Close wedding of course. No need reramai kan? Buat malam pun cantik. Hehe 

Idea saja.. Next- halaman yang sentiasa evergreen diziarahi mereka yang berminat dan berkenaan. Semoga membantu. sekarang banyak dah prosuder hospital dan klinik berubah. harga bayaran pun macam dah naik. Shesh~ 


Ikut kata Pengarah KPHNDKK tu - Dimomokkan oleh netizen lagi, kos bersalin dan sekolah makin tinggi. duduk rumah je laa. Hurm.. lain kali cakap molek-molek naa. 


Berdasar dari carian hangat tadi, kita dah boleh agak jugak macamana orang cari kita ni kan. Pheww~ Panas belaka! Jaga kesihatan dan diri memasing ye. 
Begitu la jugak performing queries ni -  seperti persembahan data masyarakat mencari anda wahai Aien. - should I called you khafisah then? Last but not least, Sesungguhnya carian mengikut mobile serta warganegara Malaysia sangat berkesan. Jap - video apa yang dorang klik ye.. Aku ni ada post video ke? Rasa macam tak ada. Nak klik tak boleh pulak. Heee~ ni la.kan risiko jadi penulis yang pelupa ni. Aiguuu.. 

Next- Julai, Ogos  Sept  Okt, nov dan Dec... lagi berapa bulan lagi an. Rasa macam jauh.  tapi ni pun dah tengah Julai.. 


Jaga diri, jaga kesihatan semoga sentiasa dalam lindungan Allah SWT semuanyaa. 


L


7 ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤