Selalunya, masa duduk kat rumah, beribu-ribu entry di-submit ke mari, tapi bila dah balik ke alam student untuk semester terakhir, membuatkan daku tak ada update apa-apa. Sorry, guys. Thanks pada siapa yang sudi klik-klik sepanjang aien tak kunjung sini.. Terharu kejap. 

Well, berlalunya Ogos tanpa entri. Hanya dengan entri ni, aien ingin memohon ribuan ampun dan maaf, cebause tiada masa nak bukak laptop yang ada talian hayat yang masyuk.. T.T



So, Selamat Menyambut hari Kemerdekaan yang ke -59 bertemakan #sehatisejiwa. 

Terima kasih.


11 Ulasan

  1. awakk...awakk...ogos ni awak tak wish besday kat kite pon...huwa..hahaha...

    awak..awakk...jemput singgah sini, jangan lupa join sekali untuk menangi set Skinfood bernilai RM200 :)

    http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Allah.. Maafkan daku~ kelupaan sungguh! hepy belated bezday. Sorry lmbat wish. Sebln kemudian yer baru wish.. hehe

      Padam
  2. huuu...sehati sejiwa la bhai...
    okaylah selamt menyambut merdeka!

    BalasPadam
  3. Biasalah klo dh msuk sem gerenti bz..haha

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan...
    Dari group bf yang sama :)

    BalasPadam
  5. Biasalah kalau dah kembali belajar. Good luck!

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.