SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Khamis, September 02, 2021

 Suprise suprise suprise!! 


You all mesti suka sangat kalau orang buat suprise kan? Dan di sini, sempena bulan kegemaran Aien tiba, nak juga la buat suprise untuk reader Aien yang sudi-sudi datang jengah, tinggalkan komen dan shout out at my blog. Sebagai tanda terima kasih sayang atas kesudian takorang ya teq. Eh, tershasul.


Back to our story, cerita apa yang suprise sangat tu. Here! 



SUPRISE GIVEAWAY UNTUK KORANG! 




Seperti biasa, setiap giveaway akan ada syarat dan terma yang korang kena ikut and don't worry senang amat ya teman-teman. Jangan boring jangan bosan sebab mana tau ada rezeki korang, will get a suprise box from me. 👏👏 



SYARAT UNTUK SERTAI SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA


  • Please do follow my blog first! 

  • Copy banner di atas dan buat satu entry untuk giveaway ini. Don't forget untuk backlink dia tau. 

  • Jika tak keberatan, meh la follow akaun media sosial Aien: 


  • Story sikit the best suprise yang korang pernah dapat sebelum ni. 

  • Publish the entry, and tinggalkan link di komen bawah. 

  • Dah siap! 


Senang tak tu? Kalau tak senang lagi… Tak tau la. Hihi Well, every each of contestant akan dimasukkan ke bloglist baru Aien. Nak reboot balik bloglist tu. Macam ada yang dah tak aktif juganya. Nak buang sayang, yet we need to move on beb. 


Giveaway ini akan berlangsung dari 2 September 2021 sehingga 22 September 2021. 


Jom rebut peluang korang untuk dapat 3 suprise box daripada Aien. Haa, one more thing! there will be another suprise tau. Nak tau apa.. Tunggu sehingga 25hb nanti ya. Moga panjang umur kita bertemu lagi. 


Selamat mencuba semua! 😘





50 ulasan

  1. Saya join ya ;D
    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  2. Saya join, Kak Aien.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  3. su joinnnnnnnnnn hehe

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  4. dah join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  5. join https://www.ibucida.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  6. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  7. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    Aiman pun join!

    BalasPadam
  8. join sini! Btw banner GA ni cantik hehe

    https://www.farhanajafri.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  9. Ok lambat lagi habis. Sempat nanti nak join.

    BalasPadam
  10. Menarik! Salam Jumaat tuan blog! :)

    BalasPadam
  11. waaa nak join okay kita kena letak dekat notes!

    BalasPadam
  12. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  13. Okey, insya-Allah nanti akak turut serta 😊

    BalasPadam
  14. done join!

    https://www.alienoren.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum, akak datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  16. Akak join..

    http://www.suriaamanda.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  17. okay join :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  18. ok join!

    https://anakomak6.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  19. Mama join ye. Mama takde akaun TikTok harap boleh terima penyertaan mama

    https://www.mamapipie.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  20. Ehh mama boleh folow la tt airn.. ok done

    BalasPadam
  21. Saya join :)

    https://kyratulamira.blogspot.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  22. Saya join :)

    https://kyratulamira.blogspot.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  23. Saya sertai. :)

    https://www.fairusmamat.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  24. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  25. Saya join <3 Maaf, saya tak ada tiktok :(

    IG:Ayu.ju
    Twitter: Youthayuju
    FB: Ayu Ju


    https://www.youthayuju.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  27. Salam kenal. Saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html?m=1

    BalasPadam
  28. Aien, Rai join tau! Hehe

    http://www.bajuwarnacoklat.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  29. Sha joint ye Aien..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  30. http://www.zianaeunos.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  31. Saya JOIN!!!!!!!!!!!!!!! https://www.nadiajamhari.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  32. Bismillah..saya masuk sekali 🙋🏻
    https://officialnasa28.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  33. http://zzzyy.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  34. Dah join :)

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  35. Joined. Moga ada rezeki Nona...Amin..

    https://www.nonasani.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  36. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum, Aien.
    Akak turut serta 😊
    https://famf-tower.blogspot.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  38. Akak join yer. Harap ada rezeki.Hi2.
    https://www.syuderis.com/2021/09/3-suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  39. Sy join juga ya

    https://www.siinurul.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  40. Eza join hari terakhir GA ni. Hihi

    https://www.ezaboomboom.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam
  41. Done join!

    https://www.atiqahnajihah.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen di blog ini. 😘

Komen akan dibalas selepas diluluskan. Sebarang yang berunsur spam dan dari tidak bernama tidak akan dilayani.

Jaga diri ❤